Werkgevers wat kunnen wij voor u betekenen?

Waardevol Werk is hét onderdeel van Buurts dat voor u het aanspreekpunt wil zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden voor uw organisatie.

Ons uitgangspunt is dat we kandidaten of medewerkers van Buurts goed en passend werk willen bieden dat past bij hun specifieke situatie en daarbij ontwikkeling in werk biedt. Voor de één is dit betaald werk bij een bedrijf voor de andere kandidaat is dit werk binnen de locaties van Buurts waar we werken aan opdrachten van bedrijven.

Wij kunnen en willen graag voor u werk verrichten en willen graag met u kijken hoe we kandidaten via een werkervaringsplaats naar betaald werk kunnen begeleiden in uw bedrijf.

De werkzaamheden die wij uitvoeren kunt u, mocht u een SROI verplichting hebben, opvoeren in uw SROI registratie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen als het gaat om uitbesteden van werk met Mariëtte Stokman Accountmanager Waardevol Werk bij Buurts  via haar mailadres: MStokman@Buurts.nl

Voor de invulling van uw personeelsbestand met gemotiveerde medewerkers kunt u contact opnemen met Yvonne Hoek Jobcoach van Buurts via 06 28552427 of via haar mailadres: YHoek@Buurts.nl

U kunt ook via deze link een vraagstellen via:  Ik heb een vraag