Voor kandidaten

Kom je in aanmerking voor een arbeidsparticipatietraject of loopbaantraject bij Werkdag? Dan bieden wij je een actief traject met als doel voor jou passend werk vinden. Wij accepteren jouw beperkingen en richten ons op wat je wel kunt en nog verder kunt ontwikkelen. Jouw wensen en mogelijkheden met betrekking tot werk staan centraal.

Lees meer

 

  • Je hebt nog geen werkervaring en weet niet goed wat je kunt?
  • Je wilt graag werken, maar waar moet je beginnen en hoe pak je dat aan?
  • Je hebt een beperking waardoor passend werk vinden moeilijk is?
  • Heb je al heel lang niet gewerkt en durf je het niet meer te proberen?

Eerst leren en werkervaring opdoen

Tijdens jouw traject bij Werkdag krijg je werkgerichte coaching en scholing. Daarnaast ga je snel aan de slag om op verschillende werkplekken werkervaring op te doen. Alles wat je leert staat in het teken van werk en het vergroten van jouw kansen om passend werk te vinden. Je komt erachter wat je kunt en welk werk het beste bij je past. Je leert van alles, van het schrijven van een sollicitatiebrief tot en met goed samenwerken met collega’s. Je werkt met behoud van je uitkering of je krijgt een werkvergoeding en reiskostenvergoeding.

 

Met hulp van je eigen jobcoach

Je krijgt een eigen jobcoach toegewezen die jou tijdens het hele traject ondersteunt en begeleidt. Samen met de jobcoach maak je jouw loopbaanplan. Regelmatig bekijken jullie samen of het plan nog aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. De jobcoach maakt elke week een werk- en scholingsrooster voor je, zodat je precies weet hoe jouw week eruitziet.

werdagbv - voor kandidaten

Meer weten?

Neem contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.