Afgelopen woensdag werd de Waardevol 3D Werkplaats van Werkdag BV geopend door Wethouder Floor Roduner en Wethouder Gert-Jan Bluijs samen met de voorzitter van de Medezeggenschap Raad  Fleur de Jager en begeleider van de 3D Werkplaats Jules Overtoom.Werkdag BV biedt Waardevol Werk in Wijk & Stad op verschillende locaties in Haarlem. Met de opening van de 3D Werkplaats, op het MAAK terrein, is de 3e locatie (naast de Snuffelmug en Buurtbedrijf) in Haarlem een feit.

Op deze unieke locatie worden kandidaten geintroduceerd in de innovatieve wereld van 3D ontwerp en printing. Door de samenwerking met de Start-ups en de ondernemers op het MAAK terrein vinden er steeds meer kandidaten betaald werk.

De samenwerking met het Buurtbedrijf Haarlem die een UpCycle Center heeft gevestigd op het terrein is er een divers aanbod aan werkervaringsplaatsen en dit versterking van Waardevol Werk in Wijk & Stad voor Haarlemmers die ondersteuning bij werk kunnen gebruiken.

Het was een betoverende dag en een opening die wij niet snel vergeten mede door het persoonlijke verhaal van Ramon die via Werkdag nu door het Simpel Switchen heeft ervaren dat werk waardevol is en hij heeft nu betaald werk gevonden bij de 3D Makers Zone.

Namens medewerkers de MR, en de begeleiders van Werkdag BV wil ik de wethouders en iedereen aanwezig was of mee heeft geholpen, bedanken voor de interesse en prettige gesprekken over de Waarde van Werk voor sterke mensen in een kwetsbare positie.

Samen met het Buurtbedrijf zal Werkdag met andere organisaties in Haarlem Waardevol Werk in Wijk & Stad vormgeven de komende jaren.

Heeft u als organisatie nog vragen over het project Waardevol Werk in Wijk & Stad? Bel gerust 06-14363814 Hubert-Jan de With Unitmanager Werkdag BV.

Heeft u interesse wat de 3D Werkplaats voor u of uw kandidaat kan betekenen neem dan contact op via info@WerkdagBV.nl

Of als u 3D opdrachten wilt laten tekenen of printen mail gerust aan Jules.Overtoom@WerkdagBV.nl.