Onderwerp: Update Corona testen en opening locaties Werkdag

Beste Medewerkers en kandidaten van Werkdag,

Sinds vorige week donderdag zijn alle locaties van Werkdag dicht geweest ivm de Corona besmetting op een afdeling van Paswerk. Afgelopen week zijn er 113 medewerkers/kandidaten en begeleiders
van Werkdag getest op Corona. Hieruit is gebleken dat één kandidaat die al ziek thuis bleef toch positief was op de test. En de kandidaat zal thuis herstellen en wij hopen op spoedige gezondheid.

Vandaag is, In nauw overleg- en met akkoord van de Coronacommissie, in goed overleg met de teams van de Werkdag BV, besloten dat met aanpassingen en de instructies van het Coronaprotocol we weer open kunnen.
Dit betekent dat de volgende locaties per maandag 5 oktober 2020 weer open gaan;
– Werkdag BV locatie Cruquius
– Werkdag BV locatie Snuffelmug
– Werkdag BV locatie Buurtbedrijf
– Werkdag BV locatie MAAK
– Werkdag BV locatie De Verbeelding Zandvoort

We zijn natuurlijk blij dat we weer open kunnen maar het heeft iedereen ook weer bewust gemaakt dat we moeten blijven opletten op elkaars gezondheid en veiligheid. Een belangrijke verandering is dat iedereen in gezamenlijke ruimten zoals gangen, de kantine en wanneer je naar toilet gaat een mondkapje moet dragen. Deze worden uitgereikt bij binnenkomst
vanaf maandag. Verder zijn er nog kleine aanpassingen maar die zullen we op de afdelingen uitleggen.
We hopen iedereen weer aan de slag kan en als je vragen hebt, dan kun je (zoals altijd) terecht bij jouw begeleider. Indien je je begeleider niet kunt bereiken mag je mij ook altijd bellen: 06- 14 36 38 14.
Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Hubert-Jan de With
Unitmanager Werkdag BV
06-14363814