Vandaag, maandag 16 maart 2020, is besloten door de directie dat alle locaties van Werkdag, Buurtbedrijf, Snuffelmug en De Verbeelding Zandvoort gesloten zijn tot maandag 6 april 2020 i.v.m. de maatregelen tegen het Corona-virus.

We begrijpen goed dat dit besluit voor sommige medewerkers/kandidaten best lastig is, omdat werken waardevol is. Met onze teams heb ik afgesproken dat elke begeleider zijn eigen kandidaten belt en wekelijks contact houdt of als je dit fijn vindt kunnen we vaker contact opnemen om te horen hoe het gaat. Mocht je tegen problemen aan lopen, dan kunnen wij telefonisch met je meedenken voor oplossingen. Doe dat echt!  Je kunt ook je vaste begeleider mailen of bellen als je ergens mee zit.

Op de website van Werkdag BV www.werkdagbv.nl zullen we belangrijke mededelingen plaatsen.

Voor zaken die niet kunnen wachten of van algemene aard zijn de komende periode Teamcoördinator Ronald Kaandorp bereikbaar op 06 39 80 60 61 Ronald.Kaandorp@WerkdagBV.nl of met Unitmanager Hubert-Jan de With 06 14 36 38 14 Hubert-Jan.With@WerkdagBV.nl.

Wij hopen jullie in de week vóór 6 april te informeren via de website of de maatregelen nog blijven bestaan of dat we weer kunnen opstarten.

Hopende jullie hiermee van dienst te zijn geweest,

Met vriendelijke groet,

Hubert-Jan de With Unitmanager Werkdag.