Donderdag 24 september 2020

Aan medewerkers/kandidaten van Werkdag, Snuffelmug, Buurtbedrijf, Maak en De Verbeelding Zandvoort.

Tot onze spijt zijn er enkele medewerkers van één werkafdeling op de Paswerk hoofdlocatie Spieringweg in Cruquius besmet zijn met het Corona virus.
De directie heeft direct deze werkafdeling van Paswerk afgelopen maandagochtend gesloten en vanochtend besloten nog eens vijf aangrenzende werkafdelingen te sluiten. Onder de aangrenzende afdelingen zijn ook die van Werkdag.

Alle medewerkers/kandidaten en begeleiders zijn naar huis gestuurd en ze worden uitgenodigd voor een Corona test. De testresultaten zullen begin volgende week volgen. Op basis daarvan zullen nieuwe besluiten worden genomen.

Daarnaast heeft Werkdag besloten dat, naast onze locatie in Cruquius, ook de locaties in Haarlem, Heemstede en Zandvoort gesloten zijn tot en met vrijdag 2 oktober 2020.
De reden hiervoor is dat er tussen die locaties dagelijks kandidaten worden vervoerd en we alle risico’s willen uitsluiten.
Alle medewerkers/kandidaten en de begeleiding thuis, worden hiervan op de hoogte gebracht. En er wordt door de begeleiders van Werkdag de komende dagen regelmatig telefonisch contact met je/u gehouden.

We willen er alles aan doen om medewerkers/kandidaten en begeleiders maximaal te beschermen tegen het Corona virus. De tijdelijke sluiting en de collectieve testactie zijn ingrijpend voor medewerkers/kandidaten, begeleiders en ons bedrijf, maar volgens ons passend en logisch.

We waren eigenlijk net weer lekker op gestart, nog niet iedereen weer met het volledig aantal dagdelen, en dan krijgen we nu deze situatie! We begrijpen dat dit echt helemaal niet prettig is en dit veel vragen oproept of boosheid of dat dit een naar gevoel geeft. Als dit zo is zeg het dan tegen de begeleider die contact met je zal houden tijdens deze dagen.
Vertel het ons zodat we samen kunnen kijken hoe we er mee om kunnen gaan of misschien heb je wel andere hulp nodig dan zoeken we graag naar een oplossing voor je.

Testen
De komende week kun je worden getest of je het virus hebt. Dit zal aanstaande maandag of dinsdag zijn op de locatie Paswerk in Cruquius. De test is niet verplicht. Dit kan niet allemaal tegelijk dus je wordt uitgenodigd hiervoor en je begeleider zal je hierover informeren wanneer je kunt komen.
De uitslag van de test is er binnen 24 uur. Dus we laten je dan weten wat de uitslag is.
We hopen dat we snel weer veilig kunnen werken op alles locaties, we doen ons uiterste best om de periode zo kort mogelijk te laten zijn. Maar dat willen we wel goed met elkaar regelen.

Ik wens iedereen heel veel sterkte en we zullen jullie goed op de hoogte houden via je begeleider en via onze website.
Met vriendelijke groet,

Hubert-Jan de With
Unitmanager Werkdag B.V. & Coördinator De Verbeelding

 

 

T 023 – 54 34 312
M 06 – 14 36 38 14
A Spieringweg 835, 2142 ED Cruquius
E hubert-jan.with@werkdagbv.nl
W www.werkdagbv.nl

Volg ons op: LinkedIn Werkdag B.V. | LinkedIn De Verbeelding
AGB-code: 73731316 | Rek.nr: NL33INGB0683054414 | KvK: 34322234 | BTW: NL8202.91.201.B01
De Verbeelding ontwikkelt Zandvoorters met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar werk.
Meer informatie: https://www.deverbeelding-zandvoort.nl/