In december hebben heel veel medewerkers en begeleiders van Werkdag BV een knap staaltje werk verricht. Zij hebben alle afdelingen van Werkdag leeg geruimd en schoon gemaakt. Dit moest gebeuren omdat wij op de afdelingen veel te gladde vloeren hadden. Dit kwam aan het licht na de Risico Inventarisatie & Evaluatie ronde. Onder leiding van Paul Voss manager Facilitair is er een plan gemaakt om de vloeren opnieuw te coaten met een zandkorrel er in.

Geheel gefinancierd door de verhuurder Paswerk hebben wij nu prachtige goede vloeren.

En nu we toch zo lekker bezig waren hebben Arie en Michel, medewerkers van de elektroherstel afdeling, de handen uit de mouwen gestoken en in de vakantieperiode zijn alle muren en kolommen van een frisse witte verflaag voorzien. Dit afgemaakt door de collega’s van Technische dienst die in de 3D afdeling prachtige werktafels hebben aangebracht en op de kaarsenmakerij nieuwe muurbekleding van Trespa heeft geplaatst.

En als kers op de “verbouwingstaart” hebben ze onze afdelingen voorzien van LED verlichting nu hebben we heerlijk licht op ons werk.

Mede namens  alle medewerkers en begeleiders van Werkdag BV; iedereen enorm bedankt voor jullie inzet om onze werkplek nog prettiger te maken!

Dank!! Ik nodig iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen op de afdelingen en natuurlijke ook onze prachtige producten te kopen.

Hubert-Jan de With, Unitmanager Werkdag

“Werk is de beste Zorg!” #Waardevol Werk