Burgemeester Astrid Nienhuis van Heemstede heeft een bezoek gebracht aan Werkdag B.V. in Cruquius. Werkdag BV begeleidt arbeidsparticipatietrajecten in de regio Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer.Van arbeidsmatige dagbesteding, scholing, Jobcoaching tot en met regulier betaald werk

De burgemeester kwam een kijkje nemen op uitnodiging van Heemstedenaar Rob Paagman. Hij woont in Heemstede en werkt bij Werkdag in Cruquius. Hij vond dat de eerste burger van zijn woonplaats eens een keer moest komen kijken waar hij en andere Heemsteedse inwoners werken. Na de kennismaking met de verschillende werkafdelingen van Werkdag is de burgemeester rondgeleid door het bedrijfscomplex van sociale onderneming Paswerk. De burgemeester was buitengewoon geïnteresseerd in de medewerkers en hoe zij hun werk ervaren. De gemeente Heemstede is samen met Haarlem, Bloemendaal en Zandvoort eigenaar van de regionale, sociale ondernemingen Paswerk en Werkpas Holding (waar Werkdag BV onder valt).

burgemeester heemstede op bezoek bij werkdag

Burgemeester Nienhuis ontvangt een zelfgemaakte kaars in de kleuren van de gemeente Heemstede uit handen van Heemstedenaar Rob Paagman (Foto: Rob Wieleman).